12 Jan 2014

2014 : New Life's



Salam 2014!

Tahun baru, umur baru tapi perangai still tak baru-baru =_=
Dah lama rasanya tak hapdes blog ni. Haishh bukan bizi nak mampuih bukan dah berkurun lama tak ngadap laptop tapi biasalah kemalasan dan ketidaktahuan nak taip mende itu sebablah dah berzaman aku tak hapdes. Tak de yang special pun nak cerita. T_T

Baru perasan 2013 satu post ke.. perghhhhhhhhhhhh…. Gila kau.. haishhh..
Ok ok azam aku tahun ni nak berblog dengan lebih serius tekun rajin dan saksama. Ok saksama tu macam taka da kaitan kat mana mana je. Tak pa waklek watpis minum air teh o beng sambil goyang kaki. Ok stop merapu!

*mood serius*

Sekarang ni aku nak habak kat u’ollsssssssssssssssss aku baru je memasuki sem 3 dengan bergayanyaa. Umur dah NAK masuk 21 tapi baru sem 3 diploma? Ok jangan tanya kenapa, panjang ceritanya.. Dan aku malas betul nak cerita.

Sekarang ni aku dah setahun lebih kat bumi red warrior. Ada yang best ada yang nak. Kenapa? Ok nanti aku cerita dengan lebih detail. Sekarang ni aku telah kenyang terlajak so macam tersangkut sangkut je nak mengarang ayat ni. Lagipun mood tengah sedih ni. Sobs sobs.

Aku ambik diploma in textile falkulti art and design kat ‘university technology machester celop’ . Nak kata berseni tuh tak dak langsung, tah haper haper je kan artwork aku tuh.. macam budak tadika bak kata someone sem lepas, kucewa hakak ni taw! Tapi hope sem ni tak macam tadika lagi lah.. Perlu ada peningkatan itulah buktinya kita belajar dari kesilapan. Kan hadek hadek kannnnnnn…

Ok lah stop sampai sini dulu, kalau hakak ni freeee hakak sambung hokeeeee????


Adios!


4 Nov 2013

Come back!



Assalamualaikum! Salam 1 Muharram..

   Oiii!! gila mak kau! lebih setahun dah aku tak updates apa-apa kat sini. macam bizi bebenar.. Tapi yang sebenar benar benarnya tadelah bizi mana punnnnn... biasa-biasa je. Tapi kalau dah pesen malas tu nak buat guana ye dak? 

    Ok sekarang ni aku tengah cuti sem, dan aku rasa macam nak aktif berblogger semula lah sebab macam freee je, macam rajin je.. ahaks! (gedik)

    Ok itu saja je kata-kata untuk come back ni, sebab aku dah sediakan satu post ni dari dulu lagi. Tapi baru sekarang nak post. ahaks!

3 Sep 2012

=_=





Time orang semangat nak updates blog time tu lah ada yang kacau.
Ish ! Esok sambung. K baii..



By the way mata saya nampak seksi.. kakakaka *tetiba*